Over ons Nu Bestellen!

Met haast 20 jaar expertise staat de Waalse onderneming FiT aan de top van de smaaktechnologie waarbij vooral gerekend wordt op de kennis en kunde van een wetenschappelijk team dat passie voor smaken en kwaliteit van het product verenigt.

De hele wetenschappelijke ploeg wordt voortdurend gevormd om innoverende producten voor te stellen die beantwoorden aan de uitdagingen van het welzijn van morgen.

Innovatie
Onze missie is het vergemakkelijken en verbeteren van uw dagelijkse voeding.
Door analyse van de behoeften van de consument en technologische expertise op elkaar af te stemmen creëert FiT innoverende producten die de consument van vandaag en van morgen kan overtuigen.
Kwaliteit
FiT stelt producten voor die volgens de strengste normen geselecteerd zijn evenals een mix van ingrediënten die door de eigen wetenschappelijke ploeg ontwikkeld en getest zijn. Een nauwgezette keuze van de grondstoffen en een integrale wetenschappelijke benadering garanderen de veiligheid en de kwaliteit van onze producten.
Controles
Wij controleren onze producten dagelijks. Die dagelijkse veeleisendheid heeft ons al internationale labels als BRC, Certisys en IFS opgeleverd.
Vragen ?
Raadpleeg onze rubriek FAQ
en u zal een antwoord vinden op het
merendeel van uw vragen.

Nog vragen?
Contacteer ons
Recepten
De fijnste banketbakkers gebruiken Kinovy
ontdek hun recepten
Your Cart